dimecres, 8 de juny del 2016

Projecte 6è B: Diari del curtmetratge (dia 5)

Un dia més la nostra classe està tornant a treballar amb el projecte del curtmetrarge. Avui, els nostres grups estan organitzar-se amb la feina, com l'altre dia.

Els d'atrezzo estan repartint i creant els caràcters, roba i pentinats dels personatges.

Els que han de crear el guió estan intentant coordinar les intervencions dels personatges, i quadrar els caràcters que els hi passen els d'atezzo.

Els d'efectes especials estan mirant amb l'ordinador per així fer els efectes del curtmetratge, també pensant i fent una llista de el que han de comprar per decorar els fons de totes les escenes.

Els actors i les actrius diuen als d'atrezzo com volen la seva vestimenta, pentinat i com serà el seu caràcter, també provant-se algunes peces de roba i pentinats.

El grup de banda sonora està escrivint i pensant la melodia que ha de sonar i la seva lletra. Per això una de les nines del grup toca la guitarra, l'assagen i després ho mesclen amb altre melodies.

Gabinet de premsa està fent l'anunci i passant-lo a una cartolina per fer propaganda del nostre curtmetratge.

I finalment, però no menys important, els de producció (entre ells l'home inspirador per a la nostra companyia) estan, organitzant, revisant i donant consells als grups de feina... Estic segura que això anirà molt endavant !!!

Maria Ribas Marí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada